14 Juli 2021

Rotterdam Ahoy Als Van Gogh

Rotterdam Ahoy is vastgelegd op een bijzonder schilderij. Kunstenaar Erika Stanley heeft de evenementenlocatie toegevoegd aan haar schilderijenserie Rotterdam Als van Gogh. Zodoende is er nu Rotterdam Ahoy Als Van Gogh, een schilderij in de stijl van de bekendste Vincent ooit.

Van Gogh-specialist Erika Stanley creëerde de serie Rotterdam Als Van Gogh een paar jaar geleden. De serie bestaat uit Rotterdamse stadsiconen als de Erasmusbrug, het Witte Huis, de Euromast en De Kuip. Ze heeft daar Rotterdam Ahoy aan toegevoegd vanwege 'de magie rondom de bekendste evenementenlocatie van Nederland’. Ze heeft het schilderij aan Ahoy gepresenteerd, waarna werknemers van Rotterdam Ahoy zijn verrast met een heuse puzzel van het schilderij.

 

De complete serie Rotterdam Als Van Gogh wordt getoond op de LED-façade van Rotterdam Ahoy, in een video gemaakt door Nuraya Huijs. Zo kan elke inwoner of bezoeker van Rotterdam genieten van de Rotterdam Als Van Gogh-schilderijen. Ga voor meer informatie over de schilderijen van Erika Stanley naar de website www.erikastanley.nl

Ander nieuws