Red Bull Street Rhythm by Memphis Depay

13 Juni 2022

Oranje-spits organiseert straatvoetbalfestival in Rotterdam

 

Red Bull Street Rhythm by Memphis Depay, dat is het nieuwe 4-tegen-4 straatvoetbaltoernooi dat Oranje-spits Memphis Depay en Red Bull op 2 juli organiseren in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

Het event biedt de beste straatvoetballers van Nederland een platform om te laten zien wat ze in huis hebben. Memphis heeft 8 captains uitgenodigd en uitgedaagd om hun beste straatvoetbalteam van 5 spelers te selecteren. Zij maken op 2 juli uit wie de beste is.

Gezien Memphis' voorliefde voor straatvoetbal en hiphop, komen de captains dan ook zowel uit de muziekwereld als het voetbal: Winne, Frenna, Broederliefde, Akwasi, Jefferson Osei, Steven Bergwijn en Edgar Davids. Zij maken hun respectievelijke teams bekend in de loop van juni. Dan wordt ook de 8ste en laatste captain aangekondigd.

Behalve topstraatvoetbal speelt dus ook muziek een belangrijke rol op Red Bull Street Rhythm by Memphis Depay; de volledige line-up is nog in de maak en wordt eveneens in juni bekend gemaakt.

Barbers, soul food en een Memphis Depay Clothing shop maken het feest compleet. "Met de beste straatvoetballers en dope muziek zetten we Rotterdam unlock”, aldus Memphis zelf.

Het event is toegankelijk vanaf 16 jaar. Toegang is gratis, maar om een ticket te bemachtigen is registratie verplicht. Meer info op www.redbull.nl/streetrhythm

Ander nieuws