21 November 2022

Mart Hoogkamer op zaterdag 15 april in Rotterdam Ahoy

Mart Hoogkamer geeft op zaterdag 15 april 2023 een concert in Rotterdam Ahoy. De zanger staat met zijn band onder de titel 'Mart In Ahoy’ op het podium en speelt zijn grootste hits. Kaarten voor de show gaan woensdag 23 november om 12:00 uur in de verkoop via www.martinahoy.nl

 

Ik Ga Zwemmen & Bieber van de Kroeg

Mart heeft een geweldig jaar achter de rug. Na zijn dubbel-platina hit 'Ik Ga Zwemmen’, scoorde hij ook een platina-hit met 'Bieber van de Kroeg’ en een hit met 'Neem Er Één van mij’. Ook won hij twee Buma NL Awards.

 

Twee keer eerder een uitverkochte show in Ahoy

Eerder dit jaar gaf de Leidse zanger twee uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy. De media was laaiend enthousiast met quotes als 'daverend debuut in Ahoy’ (Telegraaf) en 'Mart overtuigt bij debuut voor groot publiek in Ahoy’ (Leidsch Dagblad).

Rotterdam Ahoy zit mij als gegoten, de concerten waren het hoogtepunt van het jaar voor mij. Ik vind het geweldig dat ik er komend jaar weer mag staan, wie weet wordt het wel een jaarlijkse traditie. We gaan er een feest van maken met zijn allen.

Mart Hoogkamer

 

Mart Hoogkamer brak afgelopen jaar door bij het grote publiek met de zomerhit 'Ik Ga Zwemmen’ die tot in heel Europa op vakantiebestemmingen werd meegezongen. De zanger uit Leiden scoorde al snel meer hits als 'Bieber van de Kroeg’, 'Neem Er Één van mij’ en 'Diamant’. Hij gaf dit jaar twee uitverkochte concerten in Ahoy en reist momenteel met een theatertour door het land. Elke woensdag is zijn tv-programma 'Mart Op De Piste’ op NPO 3 op TV waarin hij vrienden ontvangt en aan de slag gaat om een nieuwe après-ski hit te maken. Afgelopen zaterdag deed Mart mee aan een speciale editie van het tv-programma 'I want your song’ op SBS waar hij met het Nederlandse publiek als raadgever de nieuwe WK single uitkoos getiteld 'Mijn Oranje Hart’.

Ander nieuws