Line-up Beste Zangers Live bekend!

31 Augustus 2022

De line- up van de tweede editie van Beste Zangers Live is bekend. Jaap Reesema, Blanks, Nielson, Claudia de Breij, Tim Akkerman, Lee Towers, Sarita Lorena, Ferdi Bolland, Roxeanne Hazes, Karsu, Thomas Berge en Tania Kross zijn op 1 april 2023 te zien tijdens de show in Rotterdam Ahoy. Onder begeleiding van de Beste Zangers Live-band brengen zij de mooiste, ontroerendste en meest spraakmakende momenten uit het TV- programma live ten gehore.

Een aantal artiesten van de line-up doet dit jaar mee aan het populaire programma, dat momenteel op televisie te zien is. Het andere deel heeft de afgelopen jaren aan het TV- programma meegedaan. 

Dit jaar vond de eerste editie van Beste Zangers Live plaats en met twee uitverkochte shows was dit een groot succes. Op 1 april 2023 worden er opnieuw hoogtepunten beleefd. Alle gasten zingen hun hoogtepunt uit het TV-programma Beste Zangers, wat zorgt voor een avond herbeleven en verrassingen. 

Al meer dan 14 jaar is het TV-programma de Beste Zangers een groot succes. Elk seizoen weten de artiesten elkaar en de kijkers te verrassen met nieuwe versies van bekende liedjes. Het levert niet alleen kijkcijfer records op; het zorgt ook voor hoogtepunten in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.bestezangerslive.nl.

Ander nieuws