17 April 2023

Koop nu je tickets voor de VNL in Rotterdam!

De ticketverkoop voor de Volleyball Nations League in Rotterdam Ahoy is begonnen! Kom jij Oranje of één van de andere teams aanmoedigen? Scoor snel je tickets!

16 topwedstrijden in Rotterdam

Van 20 t/m 25 juni zijn er in Rotterdam Ahoy 16 wedstrijden van topniveau. De Lange Mannen nemen het op tegen China, Polen, Iran & Servië. Daarnaast staan er een aantal spectaculaire clashes op het programma, met onder andere een herhaling van de WK-finale: Polen - Italië. Bekijk het complete programma hier.

Speciale acties

In de ticketshop vind je niet alleen reguliere tickets, maar ook drie speciale acties:

Front Row

Wil jij boven op de actie in Rotterdam zitten? Dan zijn de Front Row-tickets wat voor jou. Vanaf de voorste rij heb je perfect uitzicht op onder andere de geweldige sprongservice van Nimir.

Clubactie: 25% korting

De openingsdag van de VNL staat in het teken van clubs. Voor de wedstrijden op deze dag is er daarom een speciale actie: koop 6 kaarten en krijg 25% korting! De ideale kans om samen met jouw teamgenoten van een avondje topvolleybal te komen genieten.

Skyboxen

Met de skyboxen maak je je bezoek aan Rotterdam Ahoy extra bijzonder! De skybox is bedoeld voor jou en een groep vrienden/familie/teamgenoten van +/- 15 personen. De richtprijs van de boxen is €1.250 (exclusief hapjes en drankjes). Heb jij interesse in zo'n skybox en wil je meer informatie of reserveren? Stuur dan een mail naar evenementen@nevobo.nl.

Wees er snel bij!

Iedereen die zich had aangemeld voor de pre-registratie heeft al een kans gehad om tickets te kopen, dus een deel van de kaarten is al vergeven. Verzeker jezelf snel van een plekje bij één of meerdere wedstrijden.

Ander nieuws