28 Juni 2024

Fred van Leer kondigt Ashton Brothers aan met hun eigen Kerstcircus In Ahoy

Gisteravond maakte Fred van Leer bekend dat de Ashton Brothers vanaf dit jaar een nieuwe invulling geven aan de kerstperiode in Rotterdam Ahoy. Na het stoppen van het Kerstcircus dat onder leiding stond van Fernand Banning zetten de Ashton Brothers een Rotterdamse traditie voort om tijdens de feestdagen te genieten met de hele familie in Ahoy. Bekend om hun mix van humor, muziek, slapstick, acrobatiek zullen de Ashtons een kerstprogramma creëren met een dikke knipoog naar het circus. De aankleding en programmering komen uit het creatieve brein van deze Nederlandse top act, waarbij ze uiteraard ook zelf in 'de ring’ staan.

Van Leer overhandigde in het oude Luxor Theater in Rotterdam de Ashton Brothers de VVTP award voor 75.000 verkochte kaarten voor hun huidige show: BROTHERS. Dat heugelijke feit is tevens de aftrap van de kaartverkoop voor het eerste Ashton Brothers Kerstcircus in Rotterdam Ahoy.

Rotterdams Familie-event

De rijke geschiedenis van de 'live entertainment’ in Rotterdam en alle circusartiesten die Ahoy de afgelopen 50 jaar betoverden zijn de inspiratie voor deze spectaculaire familie kerst show waarin iconische locaties en figuren uit Rotterdam tot leven komen.

Internationaal succes

De Ashton Brothers speelde de afgelopen 20 jaar op alle grote internationale podia en werden door de Engelse pers beschreven als de opvolgers van Monty Python. Hun eigen zomerfestival Ashtonia op Slot Zeist trok meer dan 30.000 bezoekers. Het samenstellen en zelf spelen in een eigen Kerstcircus is een droom die uitkomt voor de groep.

Ander nieuws