22 September 2023

Fred van Leer flikt 't voor de tweede keer

Voor het tweede opeenvolgende jaar staat Fred van Leer met zijn show Fred & Friends in een uitverkocht Rotterdam Ahoy.

Vanavond was de eerste van twee avondvullende shows vol muziek, dans en entertainment. Deze tweede editie van Fred & Friends volgt op de volledig uitverkochte show van 2022. En dat gaf Fred van Leer de vibe om dit jaar weer te knallen in een tot de nok gevuld Rotterdam Ahoy.

Vliegende start

Met een - letterlijk - vliegende start, was de toon van de show van vanavond gezet voor een uitbundige avond met uitzinnige fans. Met een line-up van Emma Kok, Jamai, Edsilia Rombley, Emmaly Brown, Nyassa Alberta, Ruth Jacott en Mart Hoogkamer, tot de geweldige optredens van Diggy Dex, Jopie Parlevliet, Envy Peru & For All Who Love, wist het publiek zich geëntertaind tot diep in de avond. En ook morgenavond zorgen Fred en zijn vrienden weer voor een onvergetelijke avond:

 

Ik ga met een gevuld hart het weekend in. Het was echt fantastisch. En verheug mij erop dat ik het morgen nog een keer mag doen. Hup Hup.

Fred van Leer

 

Fred & Friends 2024

Fred en zijn vrienden hebben de smaak van succes te pakken, want volgend jaar - 12 oktober 2024 - gaat er een derde editie van Fred & Friends komen. Kaarten zijn nu al te bestellen. Voor meer informatie: www.fredandfriends.nl

Ander nieuws