Davina Michelle en Thekla Reuten bundelen krachten voor bijzondere water-act op Eurovisie Songfestival 2021

16 April 2021

Zangeres Davina Michelle en de internationaal succesvolle actrice Thekla Reuten spetteren in een bijzondere op water geïnspireerde act tijdens het Eurovisie Songfestival. De interval-act tijdens de eerste halve finale op 18 mei draagt de titel "The Power of Water". Op een speciale manier staat het Nederlandse water centraal en wordt het verhaal van de kracht van het water verteld.

 

Tijdens de 65ste editie laten de makers van het Eurovisie Songfestival niet alleen het beste van Nederland zien, maar kent ook iedere act een passend thema. Nederland en het water: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Reden genoeg voor Head of Show Gerben Bakker om het water centraal te stellen. "Al eeuwenlang hebben wij Nederlanders een relatie met water die uniek is in de wereld. We hebben er tegen gevochten, maar kunnen ook niet zonder. In de act vertellen wij het verhaal van de kracht van het water en de veerkracht die wij met z’n allen hebben."

Voor deze unieke eenmalige act zijn de afgelopen maanden opnames gemaakt op de Deltawerken, onder meer met Davina Michelle zelf.  De muziek voor deze act is speciaal gecomponeerd door Davina Michelle en haar schrijversteam. Voor de act worden de modernste technieken gebruikt en wordt er door middel van augmented reality een wereld van water in Rotterdam Ahoy gecreëerd. 

"The Power of Water" is dinsdag 18 mei te zien tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival.

 

Meer lezen? Klik hier.

Ander nieuws