10 Mei 2024

'Daar mag je alleen maar naar kijken, maar aankomen niet'

Tijdens de opnames van 'Chateau Meiland VIPS’ maakte voormalig kasteelheer Martien Meiland er geen geheim van. John de Bever is de leukste man die hij in jaren heeft ontmoet. De flamboyante televisie persoonlijkheid gaat nog een stap verder:

Als Kees met de tijd het hoekje omgaat, dan zal ik er over denken om lekker te gaan eten met John

Aldus Martien 

Kees Stevens, die afgelopen april zijn 15-jarig huwelijksjubileum vierde met John de Bever trok de stoute schoenen, belde aan bij Code Rosé en niet zonder succes.

 

Martien als gastartiest

Samen met John de Bever en Emile Hartkamp, dė hitschrijver van het Nederlandse lied, ging Kees verhaal halen in Noordwijk. Met een flinke dosis humor en overtuigingskracht ging Kees overstag. Er werd een compromis gesloten. Gillen gaat niet meer helpen. Er is geen ontkomen meer aan en van jaloezie is geen sprake. Met trots presenteren De Bevers hun volgende gastartiest: Martien Meiland. Rotterdam Ahoy zal trillen op zijn grondvesten tijdens het spectaculaire optreden van Martien en… De Bevers!

 

Ook Anita Meyer, Patty Brard, Helene Hendriks, Johan Derksen en Jacques Herb zullen hun opwachting maken tijden het gezelligste meezingspektakel van het jaar. 

 

Tickets & info

Wil jij er ook bijzijn op 14 & 15 december 2024? Koop dan nu tickets

 

Ander nieuws