05 April 2024

BLØF met vrienden in Rotterdam Ahoy

BLØF geeft op vrijdag 22 november een groot concert in Rotterdam Ahoy. Onder de titel 'BLØF & Vrienden’ speelt de band haar grote hits en zijn er verschillende muzikale vrienden te gast. De kaartverkoop van het concert start dinsdag 9 april om 12:00 uur via www.blof.nl.

De band zegt er zelf het volgende over.

Eerder gaven we al eens 'BLØF & Vrienden’ concerten in Amsterdam en hebben we geweldige avonden beleefd met onze fans. Het is mooi om daar op vrijdag 22 november een nieuw hoofdstuk aan toe te voegen in Rotterdam Ahoy. We komen niet alleen, maar nemen verschillende muzikale vrienden mee waar we nog niet teveel over kunnen verklappen. Het wordt een bijzondere avond, dat is zeker. We kijken ernaar uit.

BLØF.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single 'Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als 'Aanzoek Zonder Ringen’'Alles Is Liefde’, 'Holiday In Spain’ en 'Zoutelande’. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons en de Popprijs. Ze werden in 2022 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. BLØF speelde meerdere keren in Rotterdam Ahoy. Ze organiseren al zeventien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Eerder gaf de band nog uitverkochte concerten in het kader van het dertigjarig jubileum van BLØF.

Ander nieuws