01 November 2023

Acda en de Munnik voor het eerst in Rotterdam Ahoy

Acda en de Munnik zullen ook in 2024 weer een groot optreden geven. Vanwege het succes in ZiggoDome afgelopen weekend en de overweldigende vraag naar kaarten voor De Reünie zullen Thomas en Paul op vrijdag 8 november 2024 voor het eerst een eigen concert verzorgen in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop start aanstaande donderdag, 2 november om 10.00 uur via aedm.nl.
 

Reünie

Thomas Acda en Paul de Munnik kondigden op 23 maart van dit jaar weer verder te gaan als Acda en de Munnik. Tot grote verbazing van alles en iedereen raakten de zes reünie concerten verdeel over oktober en december in het ZiggoDome binnen een uur uitverkocht. In totaal bezoeken 100.000 mensen de terugkeer van het duo in Amsterdam.

 

Hoewel we absoluut nog niet zijn bijgekomen van het afgelopen weekend staat het volgende avontuur alweer voor de deur. Dat 17.000 mensen avond aan avond elk nummer luidkeels meezingen heeft diepe indruk op ons gemaakt. Een onbeschrijfelijk gevoel. Het besluit om nu naar Rotterdam Ahoy te gaan was dan ook snel gemaakt.

Paul de Munnik

We weten dat we veel mensen teleur hebben moeten stellen omdat we nooit op zoveel bezoekers bij De Reunië hadden gerekend. Daarbij hebben we altijd met veel plezier in de theaters in Rotterdam gespeeld dus het leek ons mooi om in Ahoy onze terugkeer verder te vieren met iedereen die daar nog een keer zin in heeft of eerder niet aan kaarten kon komen.

Thomas Acda

Documentaire

Vorige week maakte BNNVARA bekend dat Acda en de Munnik het afgelopen jaar zijn gevolgd voor een docu reeks. In de documentaire, vanaf vrijdag te zien op NPO3 en NPO Start, is te zien hoe de heren weer samenkomen, muziek maken en zich voorbereiden op de concertreeks. Ook verscheen vorige week het eerste nieuwe album in 10 jaar tijd getiteld AEDM.

Tickets Acda en de Munnik

De kaartverkoop voor Acda en de Munnik - Rotterdam Ahoy start donderdag 2 november om 10:00 uur via aedm.nl. Het nieuwe album AEDM is inmiddels te beluisteren via de bekende streamingdiensten. De documentaire 'Woorden van een ander’ is vanaf vrijdag te zien op NPO3.

Ander nieuws