05 September 2023

Acda en de Munnik op HIER Festival in Rotterdam Ahoy

ROTTERDAM - Acda en de Munnik is vandaag toegevoegd aan het programma van het HIER Festival in Rotterdam Ahoy op zaterdag 18 november 2023. Het is het enige festivaloptreden van het duo dit jaar, nadat hun zes Ziggo Dome shows eerder dit jaar binnen een uur uitverkocht raakten. Naast Acda en de Munnik staan ook onder meer Maan, Racoon, DI-RECT en BLØF geprogrammeerd. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via www.hierfestival.nl

HIER Festival vindt plaats in meerdere zalen van Rotterdam Ahoy zoals de Ahoy Arena en RTM Stage. Naast optredens is er van alles te ontdekken op het gebied van comedy, straattheater en is er een uitgebreid Food & Drinks Plaza met een breed assortiment aan keukens, bijzondere wijnen en bieren op gezellige terrassen. De eerste editie van het festival vorig jaar was direct uitverkocht.

We hebben het altijd geweldig gevonden om op festivals te spelen. Te gek om in ons reünie-jaar weer het eerste festival te gaan spelen bij onze vrienden van BLØF op het HIER-festival.

Acda en de Munnik.

We zijn er trots op dat Acda en de Munnik dit jaar hun enige festivalshow willen doen op ons HIER festival. Daar gaan we veel mensen een plezier mee doen 18 november in Rotterdam Ahoy. We kijken er naar uit!

Paskal Jakobsen van BLØF

Ander nieuws