Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

InfraTech

17 t/m 20 januari 2017

Slim verbinden!

Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers is InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd en nieuwe kansen gecreëerd. Publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers; InfraTech verzamelt deze dynamische sector onder één dak.

Locatie:
Hallen
Tijden:

Dinsdag 17 januari: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 18 januari: 10.00 - 21.00 uur
Donderdag 19 januari: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 20 januari: 10.00 - 16.00 uur

Parkeergarantie:

Vakbezoekers hebben gratis toegang na registratie

Organisatie:
Rotterdam Ahoy
Website:
www.infratech.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Met ons à la carte restaurant Floyd, Restaurant RiVers (self-service) en ons Vrienden van Amstel LIVE! Café zit er altijd iets voor je tussen! Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Beursbuffetten

De buffetten bevinden zich op de beursvloer. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken Italiaanse bol of smaakvol kopje soep te halen of op het terras te nuttigen.

 

Mobiele punt

Op de beursvloer is een catering punt geopend waar u terecht kunt voor een vers kopje koffie en een zoete lekkernij.

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

 

ONZE PARTNERS

  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member