12 september 2024

The Myth Of Normal, een avond met Gabor Maté

Op 12 september 2024 zal Rotterdam Ahoy opnieuw het epicentrum zijn van inspiratie en transformatie. That's The Spirit brengt één van 's werelds meest vooruitstrevende denkers, een levende legende op het gebied van trauma, niemand minder dan… DR. GABOR MATÉ! Hij zal het podium betreden en schitteren in al zijn glorie. Zijn aanwezigheid belooft ware verlichting te brengen, met diepgaande inzichten op het gebied van trauma, en haar invloeden op onszelf en de wereld om ons heen.

 

Weg naar heling en persoonlijke groei

De avond met Gabor Maté biedt meer dan kennisdeling; het is een kans om de tools die je ontvangt direct in te zetten op jouw weg naar heling en persoonlijke groei. En het gaat verder dan het individu: Het gaat vooral, maar niet alleen, om wat je voor jezelf kunt doen, en hoe jouw individuele acties een impact hebben op het grotere geheel. Deze avond is een kans die je niet wilt missen, want hier krijg je de gereedschappen voor een leven vol heling en groei, en draag je bij aan een collectieve verandering. De avond in Ahoy zal duizenden inspireren om actie te ondernemen voor jezelf en een mooiere wereld. In samenkomst met zoveel mensen op één plek, die allemaal met eenzelfde intentie komen, zorgen we als het ware voor een kernreactie aan energie. En dat is voelbaar tot in de diepe lagen van ons bewustzijn. In die verbondenheid ontstaat bewustwording die als een domino doorwerkt op het collectief. En daarmee creëren we samen, in diepe verbinding, verandering op collectief niveau. Een avond in Ahoy met dr. Gabor Maté zal een perfecte combinatie zijn van intellectuele stimulatie, praktische toepassingen en persoonlijke verbindingen. Al met al biedt deze avond een bijzonder uitzonderlijke ontmoeting met één van 's werelds bekendste auteur -en spreker, en maken we dit samen gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij The Myth Of Normal, een avond met Gabor Maté? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet
Misschien vind je dit wel leuk:
aanmelden nieuwsbrief