22 t/m 30 december 2018
Kerstcircus Ahoy

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy? Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud met spectaculaire en verrassende acts!

De behendigste acrobaten van over de hele wereld, hilarische clowns en innemende dierennummers schitteren van 22 t/m 30 december in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1. Komt dat zien! Voor de 40e keer selecteert circusproducent Fernand Banning hoogstpersoonlijk circusnummers van wereldformaat voor een unieke voorstelling. Het programma belooft eind december weer traditioneel een bijzondere beleving te worden voor iedere fan van spanning, spektakel, humor en sensatie. Kerstcircus Ahoy, daar word je vrolijk van!

Food & Drinks Buffet

In onze evenementenhal zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet, popcorn en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER