CATS - The Musical

14 t/m 18 december 2022

CATS KOMT TERUG! Een van de langstlopende musicals officieel bevestigd voor Nederland! We zijn enorm trots om aan te kondigen dat de originele en succesvolle musical CATS van Andrew Lloyd Webber, een van de meest geliefde musicals aller tijden, gepland staat voor slechts zes shows in de arena van Rotterdam Ahoy.

Vlak voor de kerstvakantie | tussen 14 en 18 december van dit jaar 2022 | worden daar zes shows gespeeld in een unieke theateropstelling. "Na een succesvolle tour in 2019 zijn ze terug met slechts 6 shows en we zijn ervan overtuigd dat het publiek er vroeg bij moet zijn om deze tickets te kopen. Vooral omdat de showdata perfect zijn voor een pre-kerstevenement”; zegt Frederik van Alkemade - senior boeker van MOJO.

CATS is gebaseerd op T.S. Eliot's Old Possum's Book of Practical Cats en is een van de langstlopende shows in de geschiedenis van West End en Broadway. CATS vierde zijn 40e verjaardag op 14 mei 2021 en beleefde zijn wereldpremière in het New London Theatre (nu bekend als de Gillian Lynne) in 1981, waar het 21 recordjaren en bijna 9.000 uitvoeringen speelde, waarbij het zowel de Olivier als de Evening Standard won: prijzen voor beste musical.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief