5 t/m 9 december 2018
Winter-Fair

Kom naar de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy, het leukste dagje uit voor het hele gezin!

Met een breed aanbod van Sinterklaas- en Kerstartikelen, fashion, sieraden, beauty, lifestyle, woondecoratie, speelgoed, wijnen en delicatessen raak je op de Winter-Fair nooit uitgekeken! Ook is er veel te beleven. Win leuke prijzen bij de bingo en maak mooie creaties bij het workshop plein. Voor de kleintjes zijn er ook nog activiteiten zoals een draaimolen en Sinterklaasbezoek. Tijdens de modeshow kunt u inspiratie opdoen voor feestelijke kleding. Daarbij zijn er optreden van diverse artiesten. Dus kom gezellig met je vriendinnen, gezin en moeder naar Ahoy!

Restaurant RiVers

Open van 09:30 tot 17:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Food & Drinks

Buffet

Het buffet bevind zich in de evenementenhal. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken en belegd broodje, een smaakvolle salade of een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikandel te halen. Ook kun u een kopje verse bonen koffie of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

 

Mobiele Catering

In de evenementenhal is een extra catering punt geopend waar u terecht kunt voor een vers kopje koffie, zoete lekkernij, heerlijk belegde broodjes en drankjes.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER