Let op!  Bezoek je TwitchCon Europe in Ahoy? Houd rekening met het volgende: De Beneluxtunnel is vanaf 28 juni 21:00 uur t/m 1 juli 05:00 uur richting Rotterdam-Noord/Den Haag gesloten door werkzaamheden. Plan je reis tijdig en met behulp van vananaarbeter.nl Klik hier voor meer informatie.

29 & 30 juni 2024

TwitchCon Europe

TwitchCon is het grootste moment van het jaar voor de wereld van livestreaming met meer dan 14.000 bezoekers op eerdere evenementen. Tijdens TwitchCon ontmoeten duizenden Twitch-streamers, kanaalmoderators en kijkers, die normaal gesproken alleen op Twitch zelf samenkomen, elkaar persoonlijk voor een weekend lang een festival vol creativiteit, competitief gamen, kennis delen en plezier.

 

Favoriete Twitch streamers

TwitchCon-bezoekers kunnen verwachten dat hun favoriete streamers van over de hele wereld herinneringen zullen maken met hun community's, terwijl Twitch de nieuwste en beste productupdates onthult om streamers te helpen hun community's te laten groeien en te werken aan het verdienen van inkomsten met de service.

Restaurant 71

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Tijdens TwitchCon geniet je hier van ons heerlijke burger menu. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Open van 09:00 tot 18:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij TwitchCon Europe? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet