Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Tony Robbins Business Mastery

17 t/m 21 juni 2018

Leer hoe je 30% tot 100% meer business kan genereren!

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Tony's vijfdaagse Business Mastery event komt in 2018 terug naar Rotterdam. Laat je onderdompelen in zijn oplossingen voor langdurige en inspirerende zakelijke resultaten aan de hand van de laatste strategieën, en toegang tot de meest bekende zakelijke leiders van onze tijd. 

 

Tony Robbins heeft meer dan 35 jaar ervaring in het consulten van de grootste organisaties en CEO's ter aarde. Zijn exclusieve Business Mastery programma is de optelsom van alles wat hij heeft geleerd en geassimileerd in dat proces. Het programma is gericht om je te machtigen met cutting-edge systemen, vaardigheden en strategieën die nodig zijn om een onverslaanbaar zakelijk voordeel te verwerven. Zeker in deze onzekere en altijd veranderende economische tijden.

Locatie:
Hal 3
Tijden:

09:00 - 23:00

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Koop Tickets
Organisatie:
Success Resources
Website:
www.businessmasterynl.com
Play

Uiteraard kun je tijdens het event ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.   

Zondag 17 t/m donderdag 21 juni

11.00 - 20.00 uur

 

Mobiele catering

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een unit met vers belegde broodjes of een Unit waar we diverse soorten pizzapunten verkopen. Ook zijn er broodjes hamburger en broodjes Unox, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus verkrijgbaar. Daarnaast is er keuze uit diverse soorten verfrissende drankjes.

Zondag 17 t/m donderdag 21 juni

11.00 - 22.00 uur

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Zondag 17 t/m donderdag 21 juni

07.00 - 22.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza . U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER