Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

100% Tuning

30 september en 1 oktober 2017

Unieke showcars en adembenemende driftshows!

Koop tickets
Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Een unieke combinatie van een grote, internationale selectie van showcars, adembenemende driftshows, de nieuwste hoogstandjes op het gebied van design, performance, car audio en volop entertainment vormen de basis voor 100% Tuning in Rotterdam Ahoy! De 14e editie vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2017.
Locatie:
Hal 1 t/m 6
Tijden:

10.00 - 17.00 uur

Prijzen:

Voorverkoop: €16,50 (incl. servicekosten)
Tijdens het evenement: €18,00

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen
mits onder begeleiding van een volwassene. Bij
de entree kan wel worden gevraagd om een geldig
legitimatiebewijs.

Koop tickets
Organisatie:
Rotterdam Ahoy
Website:
www.ahoytuning.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 30 september

10.00 - 17.00 uur

Zondag 1 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Food & Drinks buffet       

De buffetten bevinden zich in de evenementenhallen. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikadel te halen. Ook kun u een vers belegde, knapperige pistolet  of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Zaterdag 30 september

10.00 - 17.00 uur

Zondag 1 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Mobiele catering       

In onze evenementenhallen zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Zaterdag 30 september

10.00 - 17.00 uur

Zondag 1 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Zaterdag 30 september

10.00 - 18.00 uur

Zondag 1 oktober

10.00 - 18.00 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER