Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

100% Tuning

15 en 16 oktober 2016

Unieke showcars en adembenemende driftshows!

KOOP TICKETS
Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Een unieke combinatie van een grote, internationale selectie van showcars, adembenemende outdoor driftshows, de nieuwste hoogstandjes op het gebied van design, performance, car audio en volop entertainment. Dát is 30.000 m2 100% Tuning in Rotterdam Ahoy! De dertiende editie van 100% Tuning op 15 en 16 oktober 2016 staat wederom bol van de actie.
Locatie:
Hal 1, Hal 2 t/m 5
Tijden:

10.00-17.00 uur

Prijzen:

Voorverkoop: €16,50 (incl. servicekosten)
Tijdens het evenement: €17,00

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen
mits onder begeleiding van een volwassene. Bij
de entree kan wel worden gevraagd om een geldig
legitimatiebewijs.

KOOP TICKETS
Organisatie:
Rotterdam Ahoy
Website:
www.ahoytuning.nl
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Food & Drinks buffet       

De buffetten bevinden zich in de evenementenhallen. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikadel te halen. Ook kun u een vers belegde, knapperige pistolet  of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

 

Mobiele catering       

In onze evenementenhallen zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member