13 november 2024

Ryan Holiday Live in Rotterdam: The Stoic Life

Ryan Holiday, New York Times #1 bestsellerauteur, presentator van The Daily Stoic en oprichter van Brass Check, komt naar Rotterdam Ahoy. De lezingen van Ryan zijn inspirerend en vol krachtige educatieve inzichten die de deelnemers helpen om te groeien en veranderingen aan te brengen in hun leven. Ryan Holiday verbindt hierbij eeuwenoude, wijsheid en baanbrekende marketingstrategieën met elkaar.

Bestellerauteur 

Van zijn filosofisch gedreven bestsellerboeken zijn meer dan tien miljoen exemplaren verkocht en hebben meer dan 200 weken op bestsellerlijsten gestaan. Zijn boeken worden gebruikt op hogescholen en marketingprogramma’s over de hele wereld. Zijn boek 'Trust Me I’m Lying' bracht de enorme kwetsbaarheden (en kansen) in het mondiale mediasysteem in 2012 aan het licht . Hij heeft invloed gehad op Super Bowl-winnende teams zoals de New England Patriots, NBA-kampioenen zoals de San Antonio Spurs en Olympische gouden medaillewinnaars, maar ook op zittende senatoren, militaire leiders en enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Google, Twitter en Microsoft. De kern van Ryans leer is het stoïcisme, gepopulariseerd door zijn bestverkochte boeken uit de NY Times, waaronder Obstacle is the Way, Stillness is the Key, Ego is the Enemy, Discipline is Destiny en zijn nieuwste boek Right Thing, Right Now.

Tijdschema:

18:00 -19:00 uur VIP. Deuren openen om 17:30 uur. Alleen VIP-tickethouders hebben toeging tot dit deel van de avond.

19:30-20:30 uur: Lezing. Deuren openen om 19:00 uur voor reguliere tickethouders. 

20:30-21:30 uur: Q&A

Wat is stoïcisme?

Stoïcisme is het idee dat hoewel we niet altijd controle hebben over wat er met ons gebeurt in het leven, we wel altijd bepalen hoe we reageren. Levendig geïllustreerd met verhalen van de groten (en minder groten) uit de geschiedenis, biedt Ryan een raamwerk voor het overwinnen van obstakels, het opschalen van nieuwe uitdagingen en het bestrijden van zowel de ups als downs van het leven. Onder de volgers van Ryan, geprofileerd door de New York Times, Sports Illustrated en ESPN, bevinden zich enkele van de grootste namen op het gebied van zaken, technologie, cultuur en professionele atleten. Sluit je aan bij Ryan Holiday terwijl hij zijn unieke inzicht en perspectief deelt over een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder... ... tijdloos de kunst om beproevingen om te zetten in kansen om te groeien en te verbeteren. … de destructieve effecten van ego en hoe je dit kunt vervangen door nederigheid en rustig vertrouwen. …​praktische filosofie van het stoïcisme, het geheime wapen van de grote figuren uit de geschiedenis, van keizers tot kunstenaars en activiteiten tot gevechtspiloten. … de vier principes van stoïcijns leiderschap: wijsheid, moed, matigheid en gerechtigheid. 

Wat anderen zeggen

"Ryan Holiday is de zeldzame mix van een totaalprofessional die ook sympathiek en benaderbaar is. Hij brengt een 'allemans'-mentaliteit naar een onderwerp dat in de verkeerde handen over de hoofden zou kunnen gaan. De inhoud van Ryan was inzichtelijk, relevant, actueel en vooruitstrevend. Tot op de dag van vandaag krijg ik nog steeds aantekeningen van onze leden die dat evenement bijwoonden, waarin ze me vertelden welke impact het had op hun leven en hun bedrijf.” EO "Ryan Holiday is een van de beste denkers van zijn generatie..." - Steven Pressfield, auteur van de New York Times-bestseller The War of Art "Vakantie is deels Machiavelli, deels Ogilvy, en alle resultaten... deze whizzkid is het geheime wapen dat je gebruikt" heb er nog nooit van gehoord.” — Tim Ferriss, auteur van The 4-Hour Workweek en Tools of Titan "Ik heb niet veel regels in het leven, maar één die ik nooit overtreed is: als Ryan Holiday een boek schrijft, lees ik het zodra ik mijn geld kan krijgen. handen erop.” — Brian Koppelman, scenarioschrijver en
​regisseur, Rounders, Ocean’s Thirteen and Billions
"[The Obstacle Is the Way is] een boek voor het bed van elke toekomstige (en huidige) leider in de wereld." - Robert Greene, auteur van De 48 wetten van macht en meesterschap

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Ryan Holiday Live in Rotterdam: The Stoic Life? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet
Misschien vind je dit wel leuk:
aanmelden nieuwsbrief