16 & 17 april 2019
Mendix World

Mendix World 2019 is dé conferentie voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van low-code applicaties en digitale innovatie.

Meer dan 5.000 professionals horen hoe low-code zakelijke software-ontwikkeling ingrijpend heeft veranderd. Bezoekers van Mendix World horen, zien en ervaren hoe andere leiders uit zowel de IT als de business bedrijfskritische, moderne, bedrijfsapplicaties bouwen in een fractie van de tijd die het doorgaans kost met legacy-ontwikkelingssoftware. Tijdens de conferentie vertellen visionairs over wat zij zien gebeuren op het gebied van strategische technologietrends en is er veel aandacht voor klantgerichte praktijkcases op het gebied van innovatie, best practices voor digitale transformatie en de verschillende ontwikkelplatformen. De ontwikkelaars-community van Mendix heeft daarbij tijdens de conferentie ook toegang tot praktische training, certificering en demo's van het Mendix-platform. 

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER