Generation Discover Festival

2 t/m 6 oktober 2019

Het Generation Discover festival is hét uitje voor nieuwsgierige kinderen en ouders! Dit vijfdaagse festival is één grote ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap en technologie. Het is het allerleukst voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. In Rotterdam Ahoy ga je aan de slag met futuristische experimenten, knotsgekke proefjes en verschillende uitdagingen op het gebied van verplaatsen, wonen en produceren.

Samen met verschillende partners hebben we allerlei leerzame, spannende en innovatieve activiteiten opgezet. Bezoek diverse science shows of ga op onderzoek in het Mini Lab. Kom racen met een zoutwaterauto, vliegen met drones of spoor een cybercrimineel op met jouw technische skills. Maar dat is natuurlijk niet alles. Er is nog veel meer te beleven op het festival!

Het Generation Discover festival is de plek waar je wetenschap en technologie spelenderwijs kunt beleven. Zijn jullie erbij? Bestel nu je gratis kaarten!

Let op: van 27 tot en met 30 september en van 4 tot en met 7 oktober zijn er werkzaamheden op de A20 (Rotterdam richting Gouda). Voor meer informatie bezoek vanAnaarBeter.nl

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER