Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Ustad Rahat Fateh Ali Khan Live in Concert

22 oktober 2017

Bollywoodster keert terug naar Ahoy!

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

LET OP! Dit concert is verplaatst van 1 september 2017! Zie het Facebookbericht van Rahat Fateh Ali Khan voor meer info en check ook het Facebook event

 

Levende legende Ustad Rahat Fateh Ali Khan keert terug naar Rotterdam Ahoy in het kader van zijn Tribute Tour 2017. Dit jaar markeert het 20ste jaar sinds het overlijden van Ustad Nusrat Fateh Ali Khan. Als een van de grootste zangers in het genre van Qawali bracht Ustad Nusrat Fateh Ali Khan Qawali naar het internationale podium. Hij heeft samen met talrijke Westerse muzikanten gewerkt. Zijn neef, Rahat Fateh Ali Khan, is het bewijs van zijn legendarische nalatenschap. Rahat Fateh Ali Khan heeft wereldwijd de harten van miljoenen gestolen en blijft het publiek met zijn melodieuze stem en Sufi-muziek fascineren. Hij heeft Award winning hits voor films zoals Sultan, Dabangg, My name is Khan, Son of Sardar en nog veel meer. Rahat liefhebbers kunnen uitkijken naar een speciale 4 uur durend energiek optreden waar hij het podium zal rocken met zijn beste Bollywood hits en een heel speciaal, eenmalig eerbetoon zal geven aan zijn mentor. Een show die niet gemist kan worden!

KAARTVERKOOP GESTART OP ZATERDAG 29 APRIL 2017 OM 11.00 UUR

Locatie:
Club Ahoy
Tijden:

Deuren open: 19:00 uur

Aanvang show: 19:00

Verwacht einde: 23:00 uur

Prijzen:

Kaarten vanaf €48,25 (incl. €3,25 servicekosten)

KOOP TICKETS
Organisatie:
Being Indian B.V.
Website:
www.beingindian.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks aan.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER