Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

United Stars

20 oktober 2018

Peace, Love & Harmony Tour

VERPLAATST
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Verplaatst naar 2019

 

United Stars: Peace, Love & Harmony Tour is een nieuwe en unieke internationale show door Streetlife International: artiesten uit verschillende landen gaan samen op een grote Europese tour. Met optredens van legendarische artiesten als Antonis Remos (Griekenland), Ragheb Alama (Libanon) en Mustafa Sandal (Turkije) zal de première een onvergetelijk feest zijn.

 

Het doel van deze reeks evenementen is het slaan van bruggen tussen verschillende landen en culturen en het verbinden van mensen via muziek. We leven in een tijd waarin onrust en conflicten, politiek en financiële belangen verdeeldheid veroorzaken, terwijl we juist de handen ineen zouden moeten slaan. Op deze speciale avond doen culturele verschillen er niet toe. Het enige dat telt is je liefde voor muziek en je menselijkheid. United Stars: Peace, Love & Harmony nodigt jong en oud uit om dit onvergetelijke avontuur bij te wonen. Antonis Remos is een van de beste zangers van Griekenland en is al bijna twintig jaar een van de meest geliefde entertainers. Dankzij zijn unieke podiumprestaties, charisma en indrukwekkende ballades raakten zijn concerten over de hele wereld uitverkocht. De Arabische Ragheb Alama is een van de beroemdste zangers uit het Oosten en krijgt van zijn fans en volgers de bijnaam 'de superster'. Hij won voor zijn werk een Arabische Gouden Leeuw in de categorie beste zanger. Sindsdien toert hij regelmatig door het Oosten en brengt hij duizenden mensen op muziekfestivals in Libanon en Egypte in vervoering. Zijn album Albi A’she’aha behaalde platinastatus en zijn muziekvideo Alamtini ontving een Egyptische Oscar. Turkse poplegende Mustafa Sandal is bekend dankzij zijn nummer Isyankar, aan wie Gentleman meewerkte. Hij heeft al een decennia lang een grote schare fans. Met swingende hits als Gel Askim, Kop en Araba nodigt hij iedereen uit om mee te zingen en te dansen.

 

Ben je klaar voor 3,5 uur spectaculaire livemuziek, special effects en nog veel meer?

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Verplaatst naar  2019

VERPLAATST
Organisatie:
Streetlife International
Website:
streetlife-international.com/

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER