The Magical Music Of Harry Potter - Live in Concert

29 december 2021

Statement organisatie

Het spijt ons te moeten aankondigen dat we vanwege de huidige maatregelen het concert van "The Magical Music of Harry Potter-live in concert”, "Star Trek” The Concert” en "The Wall: 40th anniversary” op 29 december moeten uitstellen. De concerten worden verplaatst naar 24 april 2022.

Helaas is er geen nieuwe datum voor Star Trek in 2022, deze tickets worden terugbetaald aan de ticketkopers.  Originele tickets voor de overige concerten blijven geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, neem dan direct contact op met je verkooppunt.

Klik hier om naar het verplaatste event te navigeren.

 

 

De magische muziek van Harry Potter - Live in concert met de gebroeders Weasley en het "London Symphonic & Philharmonic Film Orchestra ". Een unieke film- en muziekervaring!

De Harry Potter-films zijn een van de meest succesvolle films in de geschiedenis van de cinema. De bekroonde filmmuziek van de Harry Potter-films en de show, met de gebroeders Weasley, komt nu voor het eerst naar Europa als een uniek concert! Originele acteurs, magie, stersolisten, een koor en symfonisch orkest brengen de magische muziek van Harry Potter tot leven!

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief