Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Pink Project: Pink Floyd's Anniversary Show

11 mei 2019

Dé ultieme Nederlandse Pink Floyd coverband heeft heel wat te vieren!

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op 11 mei 2019 zal Pink Project wederom een avondvullend optreden verzorgen in Rotterdam Ahoy. Dit keer met "Pink Floyd's Anniversary show”. Er is komend jaar namelijk wat te vieren. The Wall bestaat 40 jaar, The Division Bell is 25 jaar geleden gereleased en last but not least bestaat Pink Project ook 25 jaar! Het belooft een waar spektakel te worden waarbij ook de persoonlijke favorieten van Pink Project gespeeld zullen worden. 

Kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met een prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, een unieke setlist, indrukwekkende visuals en inflatables.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open 19:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00

Koop Tickets
Organisatie:
Pink Project
Website:
www.pinkproject.nl/
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Zaterdag 11 mei

16.30- 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 11 mei

16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Zaterdag 11 mei

18.30 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER