3 t/m 5 september 2024

Pink Floyd Project

Op 3, 4 & 5 september 1994 speelt Pink Floyd drie uitverkochte concerten in Stadion Feyenoord in Rotterdam: dit zijn de laatste optredens dat de Engelse band op Nederlandse bodem geeft. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van deze concerten in 'De Kuip’ speelt het uit Nederland afkomstige Pink Floyd Project van 3 t/m 5 september 2024 exact dezelfde setlisten in Rotterdam Ahoy.

Alle zitplaatsen voor de show van 5 september ’24 zijn inmiddels uitverkocht en daarom zijn de extra shows van 3 & 4 september seated only.

Gastartiesten bij Pink Floyd

Speciale gasten zijn Gary Wallis en Durga McBroom, respectievelijk percussionist en achtergrondzangeres in 1994 tijdens The Division Bell Tour van Pink Floyd. In het verleden werkte Pink Floyd Project eerder samen met de zangeres, terwijl Wallis zijn podiumdebuut met de gerenommeerde Nederlandse tributeband maakt. Net zoals bij haar eerdere XL-concerten pakt de groep technisch groots uit met volledig quadrafonisch geluid, indrukwekkend licht, vele lasers, special effects en natuurlijk het voor Pink Floyd zo kenmerkende ronde projectiescherm met intrigerende visuals. Het wordt technisch gezien de grootste show ooit van een Pink Floyd Tribute in Nederland.

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Pink Floyd Project? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet