Music Show Scotland

23 april 2022

Zes keer op rij stond de grootste Schotse indoorshow ter wereld in een uitverkocht Ahoy. Op zaterdag 23 april 2022 wordt Ahoy wederom omgetoverd naar de Schotse Highlands en kun je genieten van een onvergetelijk avond met Music Show Scotland.

Al ruim 10 jaar tourt Music Show Scotland door heel Europa en verovert zij de harten van duizenden bezoekers met een spectaculair programma vol Schotse en Ierse livemuziek, zang en dans. Meer dan 200 pipers, drummers, muzikanten, dansers en zangers voor een levensgroot kasteeldecor zorgen iedere show weer voor kippenvel! Niet alleen traditionals, maar ook moderne hits zoals "You’re the Voice” en "Music” worden live gespeeld door de enorme Massed Band onder begeleiding van de 35-koppige Castleband, bestaande uit een koor, snaar- en blaasinstrumenten.

Het levensgrote Highland Valley Castle is uniek en speciaal voor deze productie ontwikkeld. De combinatie van een waanzinnig decor en uniek showprogramma zorgen op het ene moment voor kippenvel van overweldiging en op het andere moment voor oorverdovende stilte of zelfs een traan van ontroering. Beleef de grootste Schotse indoorshow op zaterdag 23 april 2022 in Ahoy: Mis het niet!

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief