28 februari 2024

Jason Derulo - Nu King Tour

Jason Derulo komt op woensdag 28 februari 2024 naar Nederland. De Amerikaanse hitmachine van onder andere ''Whatcha Say'', ''Talk Dirty'', ''Want To Want Me'' en ''Savage Love'' staat met zijn '’Nu King Tour’’ in Rotterdam Ahoy. Sinds Jason Derulo zijn doorbraak beleefde met zijn monsterhit "Watcha Say”, waar hij bovendien 5x platina in ontvangst mocht nemen, verkocht hij meer dan 200 miljoen platen wereldwijd en bracht hij hit na hit uit. De support-acts zullen om 19:00 uur aanvangen, waarna Jason Derulo het podium vanaf 21:00 uur zal betreden. Let op: dit tijdschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

TikTok sensatie

De afgelopen jaren is Derulo ook uitgegroeid tot een ware TikTok sensatie. Zo staat hij momenteel nog steeds in de top 20 van de meest gevolgde TikTok-accounts wereldwijd.  Derulo tekende begin 2021 bij Atlantic Records en werkt nu volop aan zijn langverwachte 5e album, nadat hij sinds 2015 met "Everything Is 4” de hitlijsten regeerde. Afgelopen jaren leverde hij al heel wat hits af waaronder "Lifestyle” waar ook Adam Levine op te horen is, "Take You Dancing”, en "Savage Love (Laxed-Siren Beat)” een remix van producer Jawsh 685 met de iconische K-pop band BTS waarmee hij zich wederom een weg wist te banen naar de top van Billboard’s Hot 100. Een meer recentere hit is dé dansplaat ''Saturday / Sunday'' een samenwerking tussen Derulo en de populaire Franse dj David Guetta. De Amerikaan zette in 2018 een zeer overtuigende show neer; met uitstekende zang, strakke dansmoves, virale popsongs en veel visueel geweld. De verwachting is dat met zijn track record en ervaring ook de komende productie weer een must-see wordt.

Support acts:

  • Afro B
  • DJ Sincere Show
Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Open van 17:00 tot 20:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Jason Derulo - Nu King Tour? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief