18 & 19 oktober 2024

Frans Bauer Live in Ahoy

In 2011 verliet Frans Bauer voor het laatst het podium van het naar eigen zeggen iconische Rotterdam Ahoy. Na 13 jaar en op aandringen van velen is het zover: op 18 en 19 oktober 2024 keert Frans Bauer terug in Ahoy! Frans Bauer Live in Ahoy 2024 belooft een feestelijke familiespektakel te worden! Een wervelende show op de magische locatie Rotterdam Ahoy, samen met speciale gastartiesten, een 16-koppig live orkest en tientallen showdansers, maakt ook deze editie weer een spektakel van ongekende proporties.

Ahoy symboliseert een glansrijke muziekcarrière - je hebt pas écht iets bereikt als je Ahoy tot de nok toe gevuld krijgt Frans Bauer

Mentor Lee Towers 

Lee Towers, de koning van het Ahoy Arena, overhandigde Frans Bauer symbolisch de sleutel van het iconische gebouw. Beide artiesten trakteerden hier hun fans 51 keer op memorabele spectaculaire voorstellingen. Frans, die duidelijk was aangedaan door de verrassing van mentor, bood Lee Towers het podium, om groots afscheid te nemen van zijn geliefde podium. Lee Towers voelde zich op zijn beurt zeer vereerd en beloofde dit thuis met zijn geliefde Laura te bespreken. 

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Frans Bauer Live in Ahoy? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet
Misschien vind je dit wel leuk:
aanmelden nieuwsbrief