WK Shorttrack

12 t/m 14 maart 2021

Het WK Shorttrack komt weer naar Nederland! Na het spectaculaire succes in 2017 in een uitverkocht Ahoy, wordt in 2021 opnieuw het WK in Rotterdam gehouden. Ahoy zal drie dagen lang worden omgetoverd in een shorttrackpaleis met topsport, spanning, sensatie en veel entertainment.

 

Op 12, 13 en 14 maart 2021 strijden de beste shorttrackers ter wereld om het wereldkampioenschap. Met onder andere de Nederlandse toppers Suzanne Schulting, Yara van Kerkhof, Sjinkie Knegt en Sven Roes kunnen we weer uitkijken naar een sportspektakel in Rotterdam. 

 

Programma

Het WK Shorttrack vindt plaats van 12 t/m 14 maart 2021 in Rotterdam Ahoy. Op vrijdag zijn de kwalificatiewedstrijden. Op zaterdagochtend worden herkansingen gereden en in de middag begint het hoofdtoernooi met enkele finales. Zondagochtend zijn de herkansingen en in de middag alle finales. Het programma is onder voorbehoud, een actueel programma volgt later!

 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER