Studiekeuzebeurs West

18 & 19 februari 2022

Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding.

Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heb je een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Studiekeuzebeurs West. Met ruim 60 deelnemende (onderwijs)instellingen uit het binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op mbo- en hbo niveau en een inspirerend programma is Studiekeuzebeurs West hét studiekeuze-evenement van West-Nederland. Studiekeuzebeurs West vindt plaats op 18 & 19 februari 2022 in Rotterdam Ahoy. Mocht je samen met anderen de beurs bezoeken zorg er dan voor dat iedereen zich registreert als bezoeker om wachtrijen bij de ingang te voorkomen.

Exposanten van Studiekeuze West hebben een eigen ticketlink voor de parkeerkaarten bij Rotterdam Ahoy. Deze vind je hier

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 10:00 tot 16:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief