Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Comic Con Europe: Rotterdam Ahoy

4 en 5 maart 2017

COMIC CON KOMT NAAR ROTTERDAM!

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Houd je van films, tv-series, gaming, comics, superhelden, anime, manga, cosplay, popcultuur in de breedste zin van het woord en de leukste merchandise? Dan ben je op 4 en 5 maart in Rotterdam Ahoy bij COMIC CON op het juiste adres! COMIC CON presenteert o.a. een scala aan sterren uit bekende films en tv-series alsmede uit de wereld van strips, comics en cosplay. Twee dagen lang kun je je helden ontmoeten en is er een reeks aan leuke activiteiten, variërend van fotoshoots met de aanwezige film-/tv-sterren uit het buitenland, panels, signeersessies, workshops, demonstraties, live acts & live entertainment, gaming, anime/manga, cosplay contest, fanclubs en natuurlijk honderden handelaren met leuke, unieke merchandise en goodies. Wil je erbij zijn, bestel dan nu je tickets.


Let op: werkzaamheden aan de metrobaan ter hoogte van Zuidplein.
In verband met werkzaamheden is er tijdens COMIC CON geen metrovervoer tussen metrostation Zuidplein en metrostation Slinge. Er worden pendelbussen ingezet tussen de stations (deze rijden elke 2 minuten). De metro rijdt wel tot Zuidplein en weer vanaf Slinge. Meer informatie over de werkzaamheden lees je hier.

Locatie:
Hal 1
Tijden:

Zaterdag 4 maart van 9.00 tot 18.00 uur

Zondag 5 maart van 9.00 tot 17.00 uur 

Prijzen:

Vanaf €10

KOOP TICKETS
Organisatie:
Comic Con Europe
Website:
www.comic-con.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 4 maart

09.00 - 18.00 uur

Zondag 5 maart

09.00 - 18.00 uur

 

Mobiele food

In onze evenementenhallen zijn er diverse mobiele catering punten geopend.  Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten.

Zaterdag 4 maart

08.45 - 18.00 uur

Zondag 5 maart

08.45 - 17.00 uur

 

Food & Drinks buffet      

De buffetten bevinden zich in de evenementenhallen. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikadel te halen. Ook kun u een vers belegde, knapperige pistolet  of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Zaterdag 4 maart

09.00 - 18.00 uur

Zondag 5 maart

09.00 - 17.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Zaterdag 4 maart

08.30 - 18.30 uur

Zondag 5 maart

08.30 - 18.30 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER