Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

OOK JEROEN VAN DER BOOM VAN DE PARTIJ BIJ NACHT VAN ORANJE

02 maart 2016

Naast de eerder aangekondigde topartiesten zal als kers op de taart ook Jeroen van der Boom van de partij zijn bij de Nacht van Oranje! Hiermee is de line up van het meezingspektakel op 26 april a.s. in Rotterdam Ahoy compleet.

 

Het is voor de derde keer dat Jeroen van der Boom zijn opwachting maakt bij 'de Nacht’ en hij kijkt er erg naar uit. 'De Nacht van Oranje in Ahoy staat onder de Nederlandse artiesten toch wel bekend als een ultiem Oranjefeest en natuurlijk voelt het geweldig om daar weer bij te zijn’, aldus de 43-jarige zanger.

 

Veelzijdig artiest

In de muziekwereld brak Jeroen van der Boom definitief door met zijn single 'Jij Bent Zo’, waarmee hij de nummer 1-positie bereikte van de Top 100. Hetzelfde succes had hij met  'Betekenis’, 'Het Is Over’ en 'Eén Wereld’. Vorig jaar bereikte zijn single 'Mag Ik Dan Bij Jou’ binnen anderhalf uur de nummer 1-positie op iTunes. Niet eerder stond een Nederlandse single zo snel bovenaan de lijst van meest gedownloade nummers. De uit Nijmegen afkomstige Jeroen van der Boom is een echte alleskunner. Met TV-programma’s als 'Bloed, Zweet & Tranen, 'De Beste Liedjes Van’ en 'Holland Zingt’ wist hij de kijkers aan zich te binden. Dit jaar komt hij bij SBS op televisie met een eigen ontwikkeld format 'Nou Heb Je de Poppen Aan Het Dansen’. Een satirisch poppenprogramma waarmee hij wederom aantoont een rasentertainer te zijn.

 

Presentatie Nick Nielsen

Voor de vierde keer op rij is de presentatie van de Nacht van Oranje in handen van Nick Nielsen. In 2013 moest hij plots het stokje overnemen van Albert West, die jarenlang aan de Nacht van Oranje was verbonden. Inmiddels is hij zelf ook niet meer weg te denken in Ahoy en weet hij als geen ander hoe het Hollandse product aan te kondigen bij aan het uitzinnige oranjepubliek in de Ahoy Arena.

 

Complete line up

Voor de Nacht van Oranje 2016 zijn naast Jeroen van de Boom bevestigd: Anita Meyer, Django Wagner, GENTS, Factor 12, Gebroeders Ko, Het Feestteam, John de Bever, Marianne Weber, Lee Towers, René Schuurmans, Snollebollekes, Tino Martin, Wolter Kroes en Lange Frans.


Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Corendon presenteert Nacht van Oranje is in volle gang. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en bij alle Primera filialen. Dankzij presenting partner Corendon blijft de vorig jaar verlaagde toegangsprijs gehandhaafd. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 19,- (eerste ring); arenatickets kosten € 24,- en iedere kaartkoper ontvangt van Corendon een vakantiecheque t.w.v. € 50,-.

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER