Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Spectaculaire act toegevoegd aan programma Kerstcircus Ahoy

16 november 2016

Er is goed nieuws voor de bezoekers van Kerstcircus Ahoy: circusdirecteur Fernand Banning heeft een extra act weten vast te leggen voor de 46ste editie van het oudste kerstcircus van Nederland. En wát voor act! Fenomenale salto’s aan de rekstok, spectaculaire afsprongen, zwierende omzwaaien aan maar liefst drie horizontale - roterende - bars. Uitgevoerd door niet één kopie van Epke Zonderland, maar vier: De Volodymyr Yeromenko Troupe uit Oekraïne!

Onvoorstelbare salto’s aan rekstok

Banning: "De act is zó waanzinnig dat ik er alles aan gedaan heb om deze voor Kerstcircus Ahoy te boeken. De bezoekers van Kerstcircus Ahoy móeten deze Oekraïense spierbundels aan het werk gezien hebben, ze geloven hun eigen ogen niet!”. Het kwartet roteert aan drie rekstokken en voert - volledig synchroon - onvoorstelbaar complexe salto’s uit. De afsprongen zijn spectaculair en uitdagend. Dit alles fraai gechoreografeerd en in de stijl en sfeer die bij een circusarena past. Een flitsende en oogstrelende stijloefening die zo in het programma van de volgende Olympische Spelen in Tokyo zou passen. Dan gaat het goud zeker mee in de rugzak van deze Oostblok-toppers!

Van de ene verbazing in de andere
Het programma van Kerstcircus Ahoy is met deze aanvulling meer dan compleet. Het hooggeëerde publiek zal ruim 2,5 uur ademloos aan haar stoel gekluisterd zitten en van de ene in de andere verbazing vallen. Al eerder werden acts bekendgemaakt als de bloedstollende Wheel of Death, prachtige paardendressuur, sensationele acrobatiek, fascinerende magie en kostelijke capriolen van clowns die de lach echt aan hun kont hebben hangen. Voor de hele kleintjes is er ook nog een innemend nummer met boerderijdieren waarbij honden, ganzen, geiten en zelfs koeien de grootste lol in de piste hebben.

Kaartverkoop
Tickets zijn verkrijgbaar voor € 25,00 bij de kassa van Ahoy (ma-vrij 10.00-14.00 uur), 0900 235 2469 (€0,45 p/m ) of via www.ticketmaster.nl. Hier kan men ook arrangementen reserveren. Voor meer info: www.kerstcircus.nl.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER