Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Anouk na 15 jaar terug op De Vrienden van Amstel LIVE!

23 januari 2015


Gisteravond startte in een uitverkocht Ahoy de zeventiende editie van de concertreeks De Vrienden van Amstel LIVE!. In tegenstelling tot eerdere edities besloot Amstel dit jaar om het volledige programma tot het allerlaatste moment geheim te houden. De verrassing was dan ook groot toen Anouk om 20:15 uur het podium opstapte. De populaire zangeres was in 1999 één keer eerder aanwezig bij de allereerste editie van het evenement in Ahoy.

Dat De Vrienden van Amstel LIVE! een evenement van uitersten is bleek wel toen Rowwen Hèze samen met Jan Smit direct na de opening de polonaise inzette, waarna niet veel later een 45-koppig orkest samen met Sharon den Adel (Within Temptation) en Waylon hits van Coldplay ten gehore brachten.

In de ‘Grootste kroeg van Nederland’ treden vanavond in totaal 17 artiesten op met eigen nummers en in bijzondere duetten. Ook gastheer Xander de Buisonjé, VanVelzen, Miss Montreal, O’G3NE, Ilse DeLange, Gers Pardoel, Jeroen van Koningsbrugge, Golden Earring, DI-RECT, Eva Simons, Racoon en Guus Meeuwis maken tijdens deze editie hun opwachting onder de vertrouwde kroonluchter in Ahoy.

Verdeeld over negen showavonden ontvangt De Vrienden van Amstel LIVE! met 125.000 een recordaantal gasten, vergeleken met vijf jaar geleden is het aantal bezoekers bijna verdubbeld. De concertreeks loopt tot en met zaterdag 31 januari, alle avonden zijn al weken uitverkocht.

‘Onvergetelijk avond’
“De Vrienden van Amstel LIVE! heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt”, zegt Jetske Freeve, marketing manager Amstel. “Dat we dit jaar 125.000 muziekliefhebbers mogen verwelkomen is een geweldig compliment, daar zijn we ontzettend trots op. Ook dit jaar proberen we bezoekers weer te verrassen met een indrukwekkend programma en geheel vernieuwd decor. Wij hopen al onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!”

Nu al extra shows in verkoop voor editie 2016
Vandaag is ook de kaartverkoop voor de 18e editie van De Vrienden van Amstel LIVE! 2016 gestart.  In de pre-sale was de vraag naar tickets voor volgend jaar zo groot dat Amstel heeft besloten meteen twee extra shows aan te kondigen. Meer informatie over de shows op 23, 24, 27, 28, 29 en 30 januari 2016 in Ahoy staat op www.vriendenvanamstel.nl .
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER