Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson naar Rotterdam voor MTV EMA 2016

12 oktober 2016

Pop topacts Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson betreden op zondag 6 november het podium van de MTV EMA 2016 dat live vanuit Rotterdam Ahoy wordt uitgezonden. Dit onthult MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, vandaag. Alle acts hebben één of meerdere EMA-nominaties op zak en voor alle acts is het de eerste keer dat ze optreden tijdens de MTV EMA. De MTV EMA 2016 zijn zondag 6 november vanaf 21.00 uur live te zien op MTV.

Eerder maakte MTV al bekend dat superster Bruno Mars ook een optreden zal weggeven tijdens de show. Binnenkort zullen er meer optredende en aanwezige artiesten bekend worden gemaakt. Fans kunnen nu al stemmen op hun favoriete acts via www.mtvema.com.

"Ik voel me ontzettend vereerd dat ik dit jaar kans maak op vier awards en ik kan niet wachten om in november in Rotterdam op te treden!” - Shawn Mendes

"We vinden onze twee EMA-nominaties te gek en kunnen niet wachten om voor het eerst op te treden bij de MTV EMA 2016! We zien jullie in Rotterdam!” - DNCE

"We kunnen nog steeds niet geloven dat we genomineerd zijn voor vier EMA-awards en dat we mogen optreden! Dit was echt een fantastisch jaar. Dank jullie wel!” - Lukas Graham

"Ik heb ontzettend veel zin om op te treden bij de MTV EMA 2016 in Rotterdam. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien daar en ben ook genomineerd in twee categorieën, dus vergeet niet te stemmen!” - Zara Larsson

MTV Music Week en exclusieve DNCE Album Listening Party
Voorafgaand aan de MTV EMA 2016 vindt van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november de MTV Music Week plaats; hét evenement dat Rotterdam van vier dagen verandert in de grootste muzikale hotspot van Europa. Kijk op www.mtvmusicweek.nl voor alle informatie en kaarten.

Naast hun optreden tijdens de MTV EMA 2016 host de band DNCE tijdens de MTV Music Week op vrijdag 4 november een exclusieve DNCE Album Listening Party inclusief Q&A bij Rotown. Kaarten hiervoor zijn binnenkort te winnen via de social media-kanalen van MTV.

De MTV EMA 2016 wordt zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden op MTV vanuit Rotterdam Ahoy met medewerking van Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners en de stad Rotterdam.

MTV EMA 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Évos Koptelefoons en Replay Supernova Fragrances, de nieuwe geur voor hem en haar.

Over Viacom Benelux
Viacom International Media Networks is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Viacom creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, motion pictures, games en apps. De zenderportfolio van Viacom Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV en de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike. De Viacom Kids & Family-merken Nickelodeon, Nick Jr. en NickToons behoren tot de grootste van de wereld.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER