Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

ING presents: The Flying Dutch brengt de grootste Nederlandse DJ’s samen met hun fans

02 februari 2016

Tweede editie van The Flying Dutch op 4 juni 2016
met 10 van de beste Nederlandse DJ’s ter wereld op 1 festival in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

 

Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Tiësto en W&W. Dit zijn de 10 DJ’s die op zaterdag 4 juni met helikopters over Nederland vliegen voor de tweede editie van het grootste open air dance festival van Nederland: The Flying Dutch. Een uniek moment gepresenteerd door ING; nog nooit eerder hebben deze DJ’s samen op 1 festival opgetreden in Nederland. The Flying Dutch vindt plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam, op het E3 Strand in Eersel bij Eindhoven en op Ahoy Buiten in Rotterdam. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 12.00 uur via www.theflyingdutch.com.

 

De 10 superstar DJ’s strijken neer in drie steden voor een publiek van minimaal 100.000 enthousiaste fans.  In Amsterdam sluit Armin van Buuren net als vorig jaar de dag af, in Rotterdam is dat Afrojack en Hardwell is afsluiter op de nieuwe locatie in het zuiden, het E3 Strand in Eersel bij Eindhoven. Dit jaar zijn de DJ’s Firebeatz, Martin Garrix en Tiësto voor het eerst op The Flying Dutch te zien.

 

Dit jaar streven de initiatiefnemers John Ewbank, Allan Hardenberg (ALDA Events) en presenting partner ING ernaar het succes te evenaren en er nog een schepje bovenop te doen. John Ewbank; "We waren overweldigd door de geweldige reacties van zowel de DJs als het publiek op de eerste editie van The Flying Dutch. Met alles wat we vorig jaar geleerd hebben, gaan we er dit jaar een nog mooier feestje van maken." Allan Hardenberg; "Nederland heeft een rijke cultuur als het om DANCE gaat. Wij zijn trots dat wij ons steentje hieraan bijdragen en verbinden op deze speciale dag fans, muziekliefhebbers en de beste DJ’s van Nederland met elkaar met maar één gedachte: Music is what Feelings sound like." Tjitske Benedictus, manager Sponsoring & Events ING: "We zijn trots op onze Nederlandse DJ’s. De eerste editie heeft laten zien welke energie er ontstaat als deze muzikale helden losgaan. Ze zijn echt een inspiratie voor het Nederlands publiek. We zijn blij dat we verder mee kunnen bouwen aan het succes van The Flying Dutch en dat we door onze betrokkenheid het festival toegankelijk maken voor een breed publiek.”

 

De 10 Nederlandse DJ’s vliegen de hele wereld over voor shows, maar speciaal voor The Flying Dutch komen ze terug naar hun vaderland om met elkaar een unieke show neer te zetten. De eerste editie was het een ongekend succes. Meer dan 100.000 uitzinnige fans genoten van de optredens en ook de DJ’s waren enthousiast. Showtek over The Flying Dutch: "This might be the most special event in the Netherlands”. Armin van Buuren over The Flying Dutch: "I never dreamed of an event like this when I started as a DJ. It makes me proud to be Dutch”.

 

Net als tijdens de eerste editie van The Flying Dutch op 30 mei 2015, vliegen op zaterdag 4 juni alle 10 DJ’s tussen 12.00 uur 's middags en 23.00 uur 's avonds met helikopters van stad naar stad zodat ze allemaal een één-uur durende show kunnen geven in elke stad.

 

De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 12.00 uur via www.theflyingdutch.com. Vanaf vandaag kan het publiek zich pre-registreren voor de pre sale die vrijdag 5 februari om 10.00 uur start.

 

Meer informatie is te vinden op www.theflyingdutch.com.

 

ING presents
THE FLYING DUTCH
met (in alfabetische volgorde) 
Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Tiësto en W&W

 

Zaterdag 4 juni 2016
Ahoy Buiten - Rotterdam
OIympisch Stadium - Amsterdam
E3 Strand Eersel - bij Eindhoven
Deuren: 11.30. Aanvang: 12.00 uur. Einde: 23.00 uur.

 

Entree: EUR 54,95 (excl. servicekosten).
Inschrijven voor de pre sale kan vanaf nu via www.theflyingdutch.com
Pre-sale begint vrijdag 5 februari om 10.00 uur.
Kaartverkoop begint op vrijdag 5 februari om 12.00 uur via www.theflyingdutch.com

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER