Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Premier League Darts

16 maart 2017

De beste darters ter wereld terug in Rotterdam!

SOLD OUT
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

De beste dartspelers van de wereld keren op donderdag 16 maart 2017 terug naar Rotterdam Ahoy, als de Premier League Darts voor de tweede keer Nederland aandoet.

Het grootste darttoernooi ter wereld was in mei van dit jaar voor het eerst in Nederland. In zijn tienjarig bestaan werd het toernooi eerder alleen gespeeld in Engeland en Ierland. De eerste editie was een groot succes. Bijna 10.000 toeschouwers waren in Ahoy in het oranje gekleed om de Nederlandse topdarters Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld aan te moedigen.

Dresscode:
Kom in het oranje! Shirts van voetbalclubs zijn niet toegestaan. Een shirt van het Nederlands elftal mag natuurlijk wel!

Locatie:
Rotterdam Ahoy, Ahoy Arena
Tijden:

Café en terras open: 15.00 uur
zaal open: 18.30 uur
aanvang: 20.00 uur
einde: ca.22.30 uur

Parkeergarantie:
KOOP PARKEERTICKET
Prijzen:

Voorste tafels: €56 plus reserveringskosten
Achterste tafels: €49 plus reserveringskosten
Zitplaatsen 1e en 2e ring: €31 plus reserveringskosten

SOLD OUT
Organisatie:
PDC
Website:
www.pdc.tv
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Donderdag 16 maart

18.30 - ca.22.30 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Donderdag 16 maart

18.30 - ca.23.00 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER