Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Bobbi Eden's Loversland

27 t/m 29 oktober 2017

Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Een waanzinnig hoofdpodium met erotische shows uit binnen en buitenland, heel veel workshops, meet-and-greets, Puma Swede, een sexy Halloweenfeest op zaterdag met Coen & Sander, meer dan zeventig stands waarin alles op het gebied van erotiek te vinden is, een spannende ladiesclub met heerlijke mannen en nog véél meer! En natuurlijk is Bobbi Eden zelf ook drie dagen lang op de beursvloer om met iedereen een praatje te maken en gezellig op de foto te gaan.

Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving. Bobbi Weet natuurlijk als geen ander deze bijzondere beleving kracht bij te zetten. Je waant je in een compleet andere wereld waarin liefde en lust centraal staan. Geniet van al het spannends wat Loversland je te bieden heeft, voor slechts 15 euro entree p.p. waarbij heel veel shows en attracties zijn inbegrepen. Durf je het aan om in de spotlights te staan en het publiek te vermaken in je meest sexy outfit, of laat je je liever verleiden door de vele professionals en amateurs die het podium betreden? Niks moet en veel mag. Dat is de sfeer die je op Loversland zult proeven.

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Like de Facebook pagina en je wordt als eerste op de hoogte gebracht over de spectaculaire shows, artiesten en spannende attracties. Loversland wil je niet missen! 

Locatie:
Hal 1
Tijden:

Vrijdag 27 oktober 18.00 - 01.00 uur

Zaterdag 28 oktober 13.00 - 01.00 uur

Zondag 29 oktober 13.00 - 20.00 uur

Prijzen:

€16,75 (incl. €1,75 servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
Bobbi Eden’s Loversland
Website:
www.loversland.nl
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende

zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 27 oktober

16.30 - 22.00 uur

Zaterdag 28 oktober

12.30 - 22.00 uur

Zondag 29 oktober

12.30 - 20.00 uur

 

 

Mobiele catering

In onze evenementen hal zullen er verschillende outlets geopend zijn, zoals een mooie witte bar, een wijnbar, een Sushi Tuk Tuk, en diverse mobiele food concepten. Een snelle manier om voor u als bezoekers om een drankje en een hapje te kunnen halen om mee te nemen of op het terrras te nuttigen.

Vrijdag 27 oktober

18.00 - 01.00 uur

Zaterdag 28 oktober

13.00 - 01.00 uur

Zondag 29 oktober

13.00 - 20.00 uur

 

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER