Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

UFC Fight Night Rotterdam

2 september 2017

De top van Mixed Martial Arts!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Op 2 september a.s. keert UFC terug naar Rotterdam Ahoy. De tickets zijn in de verkoop dus zorg dat je erbij bent tijdens UFC Fight Night Rotterdam! In de zwaargewicht klasse neemt de als nummer 9 geplaatste Stefan Struve het op tegen de nummer 8 geplaatste Alexander Volkov. Mis je kans niet om bij UFC Fight Night Rotterdam aanwezig te zijn. Bestel snel je tickets!


Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar UFC Rotterdam. (Hand)tassen met een maximaal A4 formaat en een dikte van ongeveer 10 centimeter zijn uitgezonderd.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:
16.30 uur Deuren open
17.30 uur Aanvang wedstrijden First Bout
21.00 uur Aanvang wedstrijden UFC Main Card
23.00 uur Verwacht einde
Prijzen:
Vanaf €47
excl. servicekostenKoop tickets
Organisatie:
UFC
Website:
www.ufc.com
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Mobiele catering

Er zullen diverse mobiele catering punten geopend zijn. Hierbij kunt u denken aan een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet, vers belegde broodjes, diverse salades en is er een ruim assortiment aan verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Zaterdag 2 september

16.30 - 23.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Zaterdag 2 september

16.30 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER