12 & 13 december 2024

The Pianoman

JEROEN VAN DER BOOM IS THE PIANOMAN "Ervaar op 13 december 2024 een groots pianospektakel met Jeroen van der Boom in Ahoy."

In de grootste pianobar van Nederland keert Jeroen van der Boom terug naar de essentie van zijn artiestentalent. Als de man achter de piano, een levende jukebox met zijn eigen hits, wereldklassiekers en verrassende muzikale gasten. Jarenlang zijn Jeroen en zijn piano onlosmakelijk met elkaar verbonden, thuis, in de studio en op het podium. Als The Pianoman laat hij het publiek in Ahoy de show mede bepalen door verzoeknummers. Zo wordt de avond zowel vertrouwd als verrassend.

 

Jeroen van der Boom als the Pianoman

In The Pianoman neemt Jeroen het publiek mee op een emotionele en feestelijke reis door van elke piano- en muzieknoot, een muzikale trip down memory lane te maken. Van The Eagles tot George Michael, en van Robbie Williams tot Hazes. De avond omvat ook grootse pianobar hits, zoals meeslepende klassiekers à la "Piano Man" van Billy Joel, "Your Song" van Elton John, en "Don't Stop Believin'" van Journey. Met zijn ervaring en performances belooft dit concert een grootschalige show te zijn, vol allure, klasse en muzikale betekenis. Jeroen wordt begeleid door acht geweldige muzikanten onder leiding van Sjors van den Eerenbeemt en er zal ook medewerking zijn van Crazy Piano’s. Overige nationale en internationale gastartiesten worden later bekend gemaakt. Bestel nu je kaarten en maak je klaar voor een avond vol entertainment en bijzondere momenten!

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij The Pianoman ? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet