21 september 2023

Jimmy Carr - Terribly Funny 2.0

Jimmy Carr is enorm populair in Nederland. Hij reist naar maarliefst negen verschillende steden voor uitverkochte shows. Dat bevalt hem zo goed dat hij graag terugkomt voor meer. Met zijn show Terribly Funny 2.0 zal Carr de zalen doen schudden van het lachen met zijn kenmerkende lekker grove humor.

Een optreden van Jimmy Carr is niet voor tere zieltjes: geen grap is te grof en niets gaat te ver. In zijn spervuur van briljante oneliners en korte verhalen heeft Jimmy Carr lak aan politieke correctheid: zijn enige doel is om de mensen aan het lachen te maken. Bovendien is Jimmy Carr een meester als het gaat om publieksparticipatie. Op zijn geheel eigen droogkomische toon zet hij hecklers keihard op hun plek.

Jimmy Carr is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en populaire artiesten ter wereld. De afgelopen jaren verkocht hij al vele zalen in ons land uit. Jimmy Carr bracht de best bekeken UK comedy special van 2021 op Netflix uit. Deze tour bevat ander materiaal dan in de Netflix special te zien is.

Jimmy Carr is veelvuldig te zien op TV als host van de panel show 8 Out Of 10 Cats, presentator van Chanel 4’s Big Fat Quiz Of the Year en host van Roast Battle op Comedy Central. Hij heeft drie Netflix Specials op zijn naam staan en hoste hij op hetzelfde platform de show The Fix. Ook was bij te gast bij een ontelbaar aantal shows, waaronder The Graham Norton Show, QI, Have I Got News For You en The Comedy Central Roast Of Rob Lowe. 

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Jimmy Carr - Terribly Funny 2.0? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet