18 t/m 22 mei 2021

Eurovisie Songfestival

De halve finales van het 65ste Eurovisie Songfestival vinden plaats op 18 en 20 mei, de finale op 22 mei. Het is voor het eerste in ruim 40 jaar dat Nederland gastland is van het Eurovisie Songfestival. De organisatie is in handen van NPO, NOS en AVROTROS, in co-productie met de European Broadcasting Union en in nauwe samenwerking met gaststad Rotterdam.

 

Goed nieuws!
Na eerder akkoord begin april heeft het kabinet herbevestigd dat het Eurovisie Songfestival beperkt publiek mag ontvangen bij de televisieshows. Na een flinke afschaling kunnen 3500 bezoekers per show worden toegelaten; ongeveer 20% van de 'normale’ capaciteit van Ahoy.  

"Met 180 miljoen kijkers uit ruim 45 landen staan we als gastland straks volop in de internationale spotlights. We willen dit zorgvuldig en verantwoord doen, dus nemen we behoorlijk strenge maatregelen, met veiligheid en gezondheid voorop,” aldus Executive Producer Sietse Bakker.  

 

Tickets & parkeren

Vragen over tickets? Klik hier! De meest gestelde vragen kun je vinden op de website van het Eurovisie Songfestival

Kom je met de auto naar Ahoy? Er zijn nog een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Als je niet voor verrassingen wilt komen te staan kun je alvast online je parkeerticket kopen met parkeergarantie. Is de Ahoy parkeerplaats vol? Dan kun je op slechts 5 minuten loopafstand parkeren bij Q-Park

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Eurovisie Songfestival? Bekijk de parkeergelegenheden.Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief