Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Visma

3 t/m 5 maart 2017

De grootste hengelsportbeurs van Nederland

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Hengels, boilies, shadjes, dobbers, visvakanties, boten; alles wat de sportvisser begeert was te vinden op de 48e editie van Visma in Rotterdam Ahoy. Visma markeert traditioneel de start van het hengelsportseizoen. Aan het eind van het weekend stond de teller op 14.200 bezoekers en het aantal komt daarmee boven het bezoekersaantal van 2015. De beurs bewijst hiermee wederom haar status als grootste hengelsportbeurs van Nederland.

Let op: werkzaamheden aan de metrobaan ter hoogte van Zuidplein.
In verband met werkzaamheden is er tijdens Visma geen metrovervoer tussen metrostation Zuidplein en metrostation Slinge. Er worden pendelbussen ingezet tussen de stations (deze rijden elke 2 minuten). De metro rijdt wel tot Zuidplein en weer vanaf Slinge. Meer informatie over de werkzaamheden lees je hier.

Locatie:
Hal 2,3,4 en 5
Tijden:
Vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Zondag 10.00-17.00 uur
Prijzen:
Online € 8, - excl. transaction fee
Kassa € 10, -Koop tickets
Organisatie:
Publishing House & Facilities B.V.
Website:
www.visma.nl
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Food & Drinks buffet      

De buffetten bevinden zich in de evenementenhallen. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikadel te halen. Ook kun u een vers belegde, knapperige pistolet  of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Vrijdag 3 maart

10.00- 18.00 uur

Zaterdag 4 maart

10.00- 17.00 uur

Zondag 5 maart

10.00- 17.00 uur

 

Mobiele catering      

In onze evenementenhallen zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Vrijdag 3 maart

10.00 - 18.00 uur

Zaterdag 4 maart

10.00 - 17.00 uur

Zondag 5 maart

10.00 - 17.00 uur

ONZE PARTNERS

  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER