Let op! De Heinenoordtunnel richting Rotterdam is dicht van vrijdag 3 maart 22:00 uur t/m maandag 6 maart 05:00 uur. Klik hier en plan tijdig je reis naar Rotterdam Ahoy!

Record & CD Fair Rotterdam

4 maart 2023

De beste platenbeurs van Rotterdam en omstreken?! RecordPlanet de organisator van de grootste platenbeurs ter wereld komt dit voorjaar weer terug naar Rotterdam.

Platenbeurs

Dankzij ons grote internationale netwerk staat deze beurs garant voor de betere standhouders uit binnen- en buitenland. Samen vullen zij meer dan 100 kramen met een ongekend aantal platen, cd’s en dvd’s in alle muziekgenres. Haal alvast het festivalgevoel in huis door nu een nieuwe plaat te scoren. Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te hoeven staan bij de kassa. Een kaartje in de online voorverkoop kost € 8,50,- inclusief servicekosten, koop je een kaartje aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar hebben (onder begeleiding van een volwassene) gratis toegang.

Restaurant 71

Open van 12:30 tot 19:30

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met de auto
Parkeren bij Record & CD Fair Rotterdam? Bekijk de parkeergelegenheden.
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief