Pasar Malam Istimewa XL

11 t/m 13 april 2020

Het kabinet treft maatregelen i.v.m. het coronavirus, dit heeft consequenties voor alle evenementen die binnen de bepaalde tijdsperiode vallen. Dat betekent tevens dat dit evenement in Rotterdam Ahoy geen doorgang kan vinden op de datum waarop het stond gepland. Bekijk www.ahoy.nl/coronavirus voor het actuele statement.

 

Statement Pasar Malam Istimewa XL

Laatste update 23 maart

Het kabinet kwam vanavond met een stevig pakket aan nieuwe maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. Alle evenementen worden verboden tot 1 juni. Drastisch maar noodzakelijk. Ondanks dit een harde klap is voor de hele evenementenwereld (en vele andere branches) staan wij hier natuurlijk achter.

Nadat we de Pasar Malam in Zwolle 1 dag van te voren moesten afgelasten, hebben we vorige week ook de Pasar Malam in Gorinchem (7-10 mei) van de agenda gehaald. Je hoort hoe stuk voor stuk grote en kleine evenementen niet door kunnen gaan. Het kwam dan ook niet als grote verassing dat "Pasar Malam Istimewa XL” in Rotterdam Ahoy ook afgelast zou moeten worden. We zijn dan ook al enige tijd met Ahoy in gesprek om de opties te bekijken voor dit evenement. Nu de kogel door de kerk is, verwachten we snel met meer informatie te kunnen komen. Ondanks de bomvolle evenementenagenda van Ahoy, is overeenstemming bereikt om samen met Istimewa Events te puzzelen naar een nieuwe datum. Zodra we meer weten dan zullen wij dit jullie gelijk laten weten en ook wat je met je tickets kan doen als je die al gekocht hebt.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief