5 & 6 april 2024

Festival der Liebe

Op vrijdag 5 én zaterdag 6 april 2024 kunnen liefhebbers van Duitstalige muziek een ganz große show in Rotterdam Ahoy verwachten. Chantal Janzen en Jan Smit nemen je mee op een muzikale reis naar onze Oosterburen. Dat betekent: de grootste hits uit Duitsland en Oostenrijk, Schlagers, guilty pleasure meezingers en natuurlijk heerlijke evergreens. Verwacht een grootse show met heerlijke optredens en acts, mooie duetten, bijzondere muzikale samenwerkingen tussen de artiesten én natuurlijk: alleen maar Duitstalige muziek. Naast Chantal en Jan schitteren op het podium ook Donnie, die samen met Chantal onlangs de hit 'Schultenbräu’ heeft uitbracht, de Oostenrijkse Dj Özti van o.a. Anton aus Tirol,  Schlagerkoning Dennie Christian, dé man van het levenslied Frans Bauer en Marco Schuitmaker, bekend van o.a. zijn hit Engelbewaarder, radio Dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zorgen met hun "Das Coen und Sander Fest” voor de après ski.

Duitse en Oostenrijkse hits

Verwacht een spectaculaire und ganz große show van de grootste Duitse en Oostenrijkse hits allertijden. Naast Chantal en Jan schitteren op het podium ook Donnie die samen met Chantal onlangs de hit 'Schultenbräu’ heeft uitbracht, de Oostenrijkse Dj Özti van o.a. Anton aus Tirol én onze eigen Frans Bauer. De komende tijd blijven we artiesten bekend maken, blijf ons dus volgen. Verwacht veel guilty pleasure meezingers, evergreens en de grootste anderstalige hits uit Duitsland en Oostenrijk. Van pop en rock tot schlager, après ski en EDM, binnen al deze genres komen je favoriete hits hoe dan ook voorbij!

Line-up:

  • Donnie
  • Frans Bauer
  • Heino
  • Coen & Sander
  • Chantal Janzen
  • Jan Smit
  • Marco Schuitmaker
  • Dennie Christian
  • More to be announced!
Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Open van 17:00 tot 20:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Festival der Liebe? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief