Toppers in Concert

22, 23, 24 & 26 december 2020

Toppers in Concert wordt verplaatst naar 2021. Klik hier om naar het verplaatste evenement te gaan in. 

 

Statement Toppers in Concert

"De moeilijke beslissing is genomen…… Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year 2020’ in Rotterdam Ahoy kan dit jaar geen doorgang vinden en wordt verzet naar komend jaar. Gezien alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus, de onzekerheid en de steeds weer wisselende maatregelen is het voor ons op dit moment niet mogelijk 'Hét meezingfeest van verbroedering’ met het typische warme kerst- en familiegevoel te organiseren en produceren op de wijze die jullie van ons gewend zijn en mogen verwachten’.

 

Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit. Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert 'Christmas Party of Next Year 2021’. Wij zouden het heerlijk vinden om volgend jaar tijdens het winterse Toppers-feest samen met jullie weer mee te kunnen zingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers.

En weer eens écht samen te zijn in de unieke winterse Toppers sfeer!

 

Tickets blijven geldig en je hoeft verder helemaal niks te doen, behalve de nieuwe datum in  je agenda noteren. Je ontvangt van Ticketpoint nieuwe tickets voor de show in 2021! Hiermee ben je altijd verzekerd van dezelfde plek als dit jaar. De nieuwe data zijn wederom 22, 23, 24 en 26 december alleen dit keer met een nieuw jaartal: 2021. 

 

We hopen dat het goed met je gaat, je gezond bent en zowel privé als zakelijk overeind blijft in deze bizarre tijd. Vanuit het diepst van ons hart wensen we jullie alle kracht en gezondheid toe die nodig is. We verheugen ons er op om komend jaar samen met jullie te proosten op jullie…. Onze fans…. De echte Toppers.

 

Blijf gezond.

 

Liefs René, Jeroen, Gerard, Jan & Team Toppers in Concert"

Restaurant RiVers

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER